هزینه سفر به دبی

از آنجایی که شهر دبی هر روز در حال پیشرفت و توسعه است، امروزه سفر به آنجا یکی از بی‌نظیرترین تجربه‌های سفر تلقی می‌شود. همه ما می‌دانیم که گردش در بازار، بازدید از مکان‌های دیدنی، گشت و گذار در مجمتع‌های خرید و غیره بخش‌های جدانشدنی از یک سفر است. این بخش‌ها همه هزینه دارند و باید برای هریک از این هزینه‌ها برنامه ریزی مالی داشت تا همه‌چیز به خوبی مدیریت شود. توجه داشته باشید، هزینه‌ها و قیمت‌هایی که در این مقاله به ثبت رسیده‌اند تماماً طبق گزارشات یکی دو سال اخیر هستند.

تلاش کردیم محتوایی که در ادامه خواهید خواند، تا حد امکان جزئیات و حداقل هزینه سفر به دبی را پوشش دهد. از هزینه‌های خورد و خوراک گرفته تا گشت و گذار و هتل و سایر موارد، همگی ذکر شدند.

 

اینفوگرافی هزینه سفر به دبی

 

هزینه ویزا برای سفر به دبی

اولین هزینه سفر به دبی تهیه ویزا است. شما برای اخذ ویزا شرایط و گزینه‌های مختلفی پیش روی دارید. ویزایی که توریستی است در واقع به چند دسته از لحاظ مدت زمان اعتبار تقسیم می‌شوند که هرچه زمان اعتبار بیشتر باشد، طبعاً هزینه ویزا بیشتر خواهد بود.

·       ویزا برای 10 روز اقامت بزرگسالان: 288 درهم

·       ویزا برای 10 روز اقامت زیر 18 سال: 80 درهم

·       ویزا برای یک ماه اقامت بزرگسالان: 295 درهم

·       ویزا با اعتبار 1 ماه ولی چند بار اجازه ورود به دبی برای بزرگسالان: 550 درهم

·       ویزا با اعتبار 1 ماه ولی چند بار اجازه ورود به دبی برای افراد زیر 8 سال: 270 درهم

 

هزینه ویزا سفر به دبی

 

هزینه پرواز به دبی

شما عزیزان بابت سفر رفت و برگشت باید حداقل حدود 8 میلیون تومان در نظر داشته باشید. با توجه به عوامل مختلفی چون زمان سفر، مبدا پرواز و شرکت‌های هواپیمایی این هزینه ممکن است تا بازه حدود 40 میلیون تومان نیز متغییر باشد.

 

هزینه گردشگری در دبی

سالهای زیادی است که شهر دبی به یک شهر رویایی تبدیل شده و تقریباً همه جای دنیا از دبی حرف می‌زنند. البته با وجود برج خلیفه، ساحل جمیرا، میراکل گاردن، ساحل لامر، بازارهای لوکس و مدرن و سنتی همچین بی‌دلیل هم نیست که افراد آرزوی سفر به دبی را داشته باشند.

در مورد هزینه سفر به دبی برای مقاصد گردشگری و بازدید از مکان‌های مختلف باید بگوییم که برخی از این جاذبه‌ها رایگان هستند و برخی مشمول هزینه می‌شوند. در ادامه ابتدا جاذبه‌های رایگان دبی را معرفی می‌کنیم.

·       برج خلیفه

·       اوت لت مال دبی

·       دبی مال

·       ساحل جمیرا

·       بازار مدینه جمیرا

·       مرکز خرید مرکاتو

·       دیره

·       ساحل لامر

·       مرکز خرید ابن بطوطه

·       فواره دبی

جاذبه‌ها و فعالیت‌هایی که در دبی مشمول هزینه می‌شوند در ادامه لیست شدند:

·       عرشه رصد برج خلیفه : 149 درهم (پذیرش عمومی)

·       موزه دبی : بزرگسالان 3 درهم، کودکان 1 درهم

·       باغ معجزه دبی : بزرگسالان 55 درهم، کودکان 40 درهم

·       سافاری صحرا : هزینه‌ها متغیر است (حداقل هزینه 150 درهم)

البته در نظر بگیرید که جاذبه‌های بیشتری برای گردش در این شهر وجود دارد، سعی کردیم در این محتوا اطلاعات مربوط به مهم‌ترین و محبوب‌ترین جاذبه‌ها را با شما در میان بگذاریم. احتمالاً برای سفر کوتاه مدت چند روزه گزینه‌های اصلی شما نیز برای بازدید هم مکان‌ها باشد.

 

هزینه خورد و خوراک در دبی

بخش قابل توجهی از بودجه و هزینه سفر به دبی شما صرف هزینه خورد و خوراک در دبی می‌شود. برای برنامه‌ریزی‌های مالی و اینکه هزینه‌ها تمام کمال دستتان باشد سعی کردیم هزینه خورد و خوراک در دبی را برایتان شرح دهیم.

 

هزینه غذا در دبی

 

هزینه غذاهای خیابانی در دبی

غذاهای خیابانی در دبی در واقع کمترین میزان هزینه را دارند. غذاهای خیابانی را در دبی می‌توانید کمتر از 25 درهم تهیه کنید. بسیاری از این غذاها مانند سمبوسه، شاورما، چباب، هریسه، کنافه، مناکیش، رول چیپس عمان، چای کاراک و سایر موارد مورد پسند مسافران قرار گرفته است. البته نمی‌توان تنها به غذاهای خیابانی اکتفا کرد، اکثر این غذاها با حجم کم هستند و صرفاً به جهت تفریحات بیرون و خارج از وعده‌های اصلی مصرف می‌شوند.

 

هزینه رستوران در دبی

برای صرف وعده‌های اصلی رستوران‌های دبی تنوع غذایی به همراه کیفیت بالایی را ارائه می‌دهند. با توجه به سلایق مختلف و میزان بودجه رستوران‌های بسیاری برای انتخاب در دبی وجود دارند. بازه قیمتی غذاها در رستوران بسیار زیاد است. شما می‌توانید در رستوران غذاهایی با 20، 30 الی 700 درهم سفارش دهید. البته شاید بهتر باشد سطح رستوران‌ها را به 3 بخش (ارزان، متوسط، گران) تقسیم کنیم تا بهتر متوجه هزینه غذا در رستوران‌های دبی شویم.

-        رستوران‌های ارزان: هزینه حدود 20 الی 100 درهم

-        رستوران‌های متوسط: 100 الی 300 درهم

-        رستوران‌های گران: 400 الی 700 درهم

این قیمت‌‌ها به‌صورت حدودی ارائه شده‌اند و علت این تفاوت قیمت می‌تواند عوامل مختلفی چون مکان رستوران، امکانات رستوران و کیفیت غذا باشد.

 

غذاهای ایرانی در دبی

اگر مایل به صرف غذاهای ایرانی در دبی هستید امکانش وجود دارد، رستوران‌های زیادی هستند که غذای ایرانی سرو می‌کنند. برای غذاهای ایرانی در دبی باید هزینه‌ای حول‌وهوش 50 الی 300 درهم در نظر داشته باشید. بطور میانگین به عنوان یک وعده اصلی می‌توانید با هزینه‌ای حدود 100 150 درهم غذای با کیفیت و خوش پخت ایرانی را میل کنید.

 

هزینه نوشیدنی در دبی

هزینه خورد و خوراک در دبی صرفاً به غذاهای خیابانی و رستورانی نمی‌شود و قطعاً نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و آب می‌تواند نیاز مصرفی هر روزه شما باشد و باید بودجه‌ای جداگانه برای این موارد در روز کنار بگذارید.

·       قهوه: از 3 الی 20 درهم

·       چای: از 10 تا 20 درهم

·       آب: بطری 1.5 لیتری از 1 الی 3 درهم

با اینکه این هزینه‌ها آنچنان زیاد نیستند، اما بهتر است در لیست خرج و مخارج خودتان قرار دهید تا در حین سفر خدای نکرده به مشکل بر نخورید.

 

هزینه رفت آمد در دبی

 

هزینه رفت و آمد در دبی

شما هر روز نیازمند یک وسیله نقلیه هستید تا به مکان‌های مورد نظر خود بروید و به گشت و گذار یا خرید بپردازید. هزینه تاکسی در دبی با توجه به آماری که در دست داریم، چیزی حدود 50 درهم است. به نسبت می‌توان گفت هزینه‌های حمل و نقل عمومی در دبی کم نیستند و باید این مورد را نیز در لیست هزینه سفر به دبی اضافه کنید.

بنابراین بسیاری از افراد به فکر اجاره خودرو در دبی می‌افتند. هزینه اجاره خودرو در دبی با توجه به مواردی چون نوع خودرو و مدت زمانی که اجاره می‌کنید متغیر است. می‌توانید برای کاهش هزینه‌ها و صرفاً جهت اینکه خودرویی باشد که بتوانید با آن به مقاصد مورد نظر خود بروید، از خودروهای اقتصادی و ارزان قیمت استفاده کنید. یک‌سری از افراد مشکلی از بابت هزینه اجاره خودروهای گران قیمت و لوکس را ندارند. این افراد بیشتر به فکر این هستند که خودرویی با امکانات زیاد و مجلل در اختیار داشته باشند.

برای اطلاع از استعلام قیمت و شرایط اجاره خودرو می‌توانید با مشاوران مجموعه سون کار رنت در ارتباط باشید.

بطور کلی اجاره خودرو به نسبت اینکه بخواهید هر روز مقدار زیادی از بودجه خود را صرف هزینه حمل و نقل عمومی کنید به‌صرفه‌تر است. زیرا در عوض آزادی و استقلال زمانی و مکانی را بدست می‌آورید.

 

هزینه بنزین در دبی

در کنار این مسائل، موضوع هزینه بنزین در دبی ممکن است بسیار از افراد را از اجاره خودرو منصرف کند. هزینه بنزین در دبی با توجه به انواع بنزین‌ها، لیتری از 2 الی 3 درهم است.

 

هزینه هتل در دبی

 

هزینه هتل در دبی

خودتان نیز بهتر می‌دانید، هزینه هتل چیز یکسانی نیست، عواملی مانند موقعیت مکانی و امکانات رفاهی و همچنین اینکه چه زمانی از سال باشد، قیمت‌ها را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. هزینه هتل در دبی یک هزینه ثابتی است که باید حتماً آن را در لیست مالی خود برای سفر به دبی قرار دهید. جدول زیر نشان دهنده بهترین هتل‌ها در بازه قیمتی متفاوت است. این جدول بطور کامل برای بودجه‌ها و سلیقه‌های مختلف تهیه شد.

نام هتل

قیمت هر شب

آدرس

Swissôtel Al Murooj Dubai

از 300 درهم

Al Saada Street Opposite Dubai Mall, Dubai 117546 United Arab Emirates

Knight Castle Hotel

از 128 درهم

Al Maktoum Rd - Deira, Al Muraqqabat, Dubai, Dubai Emirate, United Arab Emirates

Swissôtel Al Ghurair Dubai

از 187 درهم

Po Box 185051, Umar Bin Al Kattab Road, Deira, Al Muraqqabat, Dubai, Dubai Emirate, 185051, United Arab Emirates

Paramount Hotel Dubai

از 290 درهم

57PR+GR8 - Business Bay, Naif, Dubai, Dubai Emirate, United Arab Emirates

JW Marriott Marquis Hotel Dubai

از 404 درهم

Sheikh Zayed Road, Business Bay, Dubai, Dubai Emirate, 121000, United Arab Emirates

Atlantis, The Palm

از 1400 درهم

Crescent Rd - The Palm Jumeirah - Dubai - United Arab Emirates

Novotel Suites Mall Avenue Dubai

از 160 درهم

2A Street - Al Barsha - Al Barsha 1 - Dubai - United Arab Emirates

 

دبی را به علت هتل‌های مجلل و باشکوه خود می‌شناسند، اما گزینه‌های مقرون به صرفه‌تری نیز در این شهر زیبا وجود دارد. اگر ترجیح می‌دهید بجای پرداخت هزینه‌های زیاد برای هتل، بودجه خود را به امر دیگری اختصاص دهید نیز می‌توانید از پیشنهادهای ارزان قیمتی که در جدول قرار دادیم استفاده کنید.

به طور متوسط، یک هتل معمولی (نه خیلی سطح پایین و نه خیلی لاکچری) ​​در دبی در بازه قیمتی 50 تا 150 دلار برای هر شب قرار دارد. این در حالی است که یک هتل لوکس شاید بالغ بر 300 دلار بابت هر شب هزینه داشته باشد.

لازم به ذکر است ما تنها 7 هتل از مجموع بیش از 500 هتل فعال در دبی را در لیست خود قرار دادیم. منظور این است که به‌طور قطع باید بررسی‌های بیشتری انجام دهید تا به‌درستی هتل مورد نظر خود را انتخاب کنید و درنهایت هزینه هتل در دبی را محاسبه کنید. اما مطمئن باشید در همین بازه قیمتی که عرض کردیم می‌توانید هزینه هتل در دبی را برآورد کنید.

 

هزینه های پیش از سفر به دبی

برای خروج از کشور شما نیازمند تهیه مدارک و ثبت‌های لازم هستید. برای تهیه گذرنامه طبق آخرین آمار حدود 470 هزار تومان باید پرداخت کنید. البته اگر گذرنامه ندارید و باید صادر شود این هزینه شامل حال شما می‌شود. این هزینه کلی است، به‌صورت جزئی هزینه‌هایی چون فرم‌های ثبت‌نام، هزینه شهرداری و دادرسی، عکس و انگشت‌نگاری و هزینه دفتر و چاپ نهایی از شما دریافت می‌شود. این هزینه زمانی است که شما گذرنامه نداشته باشید، اما اگر گذرنامه دارید و نیازمند تمدید یا تعویض است، هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کنند. 

در بخش هزینه های پیش از سفر به دبی علاوه‌بر صدور گذرنامه شما ملزم به پرداخت عوارض خروج از کشور هستید. برای خروج از کشور در مرتبه اول 520 هزار تومان از شما دریافت می‌کنند. دفعه دوم 780 هزار تومان و در نهایت برای دفعات سوم و بیش از آن باید چیزی حدود 1 میلیون تومان هزینه کنید. البته این هزینه‌ها برای هر شخص جداگانه حساب می‌شود. (شخص در هر سنی که باشد باید این هزینه پرداخت شود، چه کودک چه جوان و بزرگسال)

این هزینه‌ها تحت عنوان هزینه های پیش از سفر به دبی شناخته می‌شوند و به‌نوعی اجباری هست. بدون در اختیار داشتن گذرنامه و پرداخت عوارض خروج از کشور اجازه سفر به شما داده نمی‌شود.

 

کلام پایانی

برنامه‌ریزی برای سفر صرفاً مشخص کردن زمان و مکان سفر نیست، در واقع مشخص کردن میزان بودجه در دست و خرج و مخارج مقصد مورد نظر نیز یکی از مهم‌ترین ارکان سفر تلقی می‌شود. در محتوای حاضر سعی کردیم تا حد امکان حداقل هزینه سفر به دبی را با قیمت بروز برایتان ارائه کنیم. همانطور که احتمالاً با مطالعه مقاله متوجه خواهید شد، هزینه‌هایی چون ویزا، بلیط هواپیما، هتل، غذا، رفت و آمد و مکان‌های دیدنی و مراکز خرید را باید در لیست هزینه‌های ثابت خود در سفر به دبی قرار دهید.